Friday, December 31, 2010

KEmbALi BerFArmVIllE


Assalamualaikum~

selamat pagi sume..ncik pidah bosan la...arini ujan..mesti ramai yang tengah tido nyenyak lagi kan...tapi nape ncik pidah x bley je?? d'sebabkan kebosanan yang terlampau..
ncik pidah pob bukak la facebook and main balik games2 yang lame ncik pidah x main..
contoh nya..
FARMVILLE!!!

nie pic time kodo(anjing belaan ncik pidah lapar)..tengok2..ada sign makanan kan..tu tanda anjing 2 lapa la 2..ish~


hahahha!!nie nak tunjuk umah ncik pidah yang baru nak buat..tapi sekarang da full siap dah..dah tido kt umah nie da pon..


nie pic tanaman-tanaman yang ncik pidah tanam..tengok-tengok!!! cantik kan??tumbuh segar je kan..huhu~

nie pulak pic tanaman bunga-bunga ncik pidah..ermm..x grow lagi tu..baru 30%..ada lagi dalam 70% baru boleh harvest..huhu

nie je pic-pic farmville yang sempat ncik pidah snap...best nyer trigat zaman dulu g berkebun ngan ayah dulu..best nyer dapat tengok hasil tanaman kita boleh makan..jimat duit dah kan..huhuh~

No comments: