Tuesday, February 22, 2011

"GivEawAy EdY : kAtA kAu"



Assalamualaikum~

disebabkan t'lampau bosan and tak taw nak buat apa..ncik pidah pon join la
"giveaway edy:kata kau"
berminat??nak join??klik sini ye.. edy



1. Jadi FOLLOWER blog ini.

2. Buat entry dengan tajuk "GiveAway EdY : KATA KAU!".
Pastikan pada entry tersebut mempunyai BANNER GiveAway dan LINK ke blog entry GiveAway ini.

3. Pilih 1 GAMBAR dari mana2 entry dalam blog ini dan letakkan pada entry penyertaan anda.
Pastikan gambar tersebut mempunyai border seperti ini :


4. Letak CAPTION/KATA-KATA paling UNIK/KREATIF/LUCU untuk gambar yang dipilih.
Caption/Kata-kata mesti tidak melebihi 10 PATAH PERKATAAN.

5. TAG sekurang-kurangnya 1 orang blogger dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.


Tarikh Tutup : 12.00 Tengahhari pada 28/2/2011

nie pic yang ncik pidah amik dalam blog ncik edy..hehe



"jangan m'nilai sesuatu benda dari rupa bentuk je taw"


wokey..siap..mitak-mitak berjaya..huhuh~

Tak tAHu nAk buAt APa SekArAnG..

Assalamualaikum..

selamat malam n gud nite ncik pidah ucapkan kepada blogger-blogger yang dah tido..yang blom tido tu..jom la b'gosip-gosip dengan ncik pidah..ncik pidah tak taw nak buat apa la sekarang..otak ncik pidah dah suck coz dari tadi lagi duk buat latihan fluid coz dah lama lagi test fluid..test math.csc and material pon ada jugak..blom study-study lagi..adeh..apa nak jadi la..(-.-" )

so..kepada siapa-siapa yang blom tido lagi tu..share2 la cerita dengan ncik pidah nie..bosan la..ncik pidah blom ngantok lagi nie..tak taw nak buat apa..taw tengok cerita PINGU je..huhuh~ cam budak kecik betol ncik pidah nie..ngeh..ngeh..ngeh..

iklan ribena jap..

MinGgu TeST

Assalamulaikum~

warghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! ncik pidah tensen!!! warghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
lululululululululu!!! lalallalalal!!! hahahahahhaha!!! hh0h0h0h0h0h0h!!!(separuh tak bet0l dah nie)
(-.-" )

nie la akibat apabila ncik pidah ada 4 test sekali gus dalam 1 minggu..tensen la..tak taw nak study yang mane..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! tolong!!!tolong!!!

list test..
1) test fluid 23/2
2)test math 24/2
3)test csc 25/2
4)test material science 25/2

23/2 hari rabu..24/2 hari khamis 25/2 hari jumaat..dalam hari jumaat ada 2 test kot..adoi..mampus..subjek mane perlu ncik pidah study nie..warghhhhhhhhhh!!!

mak!!! nak balik umahhhhhhhhhhhhhh!!!(sobx3x..tengah nangis)

doakan ncik pidah boleh hadapi dugaan nie semua..doakan ncik pidah boleh score test-test nie semua ye...(-.-" )

Sunday, February 20, 2011

SAyA SEoRAnG BLogGer YAng AKtiF

Assalamualaikum~

saya seorang blogger yang aktif!! eh..aktif ke?? agak-agak kamu semua cane ye..hehe (^.^" )

c0ntESt SEnYUm PALinG CEriA

Assalamualaikum~

hehehe...ncik pidah join contest ke-2 untuk hari nie..contest senyum paling ceria...kepada siapa-siapa yang b'minat..boleh la join..kalau nak join klik sini ye...


wahhhhhhhhhhhhhhhhh!!! malu nyer nak tunjuk pic sendiri tengah senyum..tapi d'sebabkan contest nie suruh letak pic senyum..so.ncik pidah m'beranikan diri letak pic ncik pidah tengah senyum..nie pic nyer (-.-" )

jangan la tengok lama-lama pic 2..ada jerawat besar kat dahi 2..malu la...(-.-" )
oh ya..kenapa ncik pidah senyum time amik pic nie?? hehee..meh sini nak cerita..

ncik pidah senyum time amik pic nie coz ncik pidah kenyang..baru je lepas makan buah-buah kat pesta buah tu..makan buah durian,manggis,langsat.rambutan..makan tak ingat dunia time nie..sampai kembung perot ncik pidah.aiyak..oh ya.ncik pidah atas bukit 2..sejok!! best!! ngahahah!!!p'mandangan atas bukit kt bayan lepas cantik kot...tapi ncik pidah xde pic p'mandangan tu..sori ye..

ermm..tu je ulasan ncik pidah..terima kasih...=D

c0nTEsT tEkA LiRik lAgu

Assalamualaikum

tadi duk asik nak join bloglist-bloglist je..sekarang tiba-tiba t'ingin nak join contest pulak..kali nie ncik pidah nak cuba nasib join contest cik fyna nie..nak join klik sini ye..

ncik pidah tag kt

SEgMEn BLogList j0m KEjAr t0o EsAh

Assalamualaikum

wah!! segmen nie cam m'narik je..j0m ramai-ramai kejar tok esah nie..hehe..nak join segmen nie..klik sini ye..

lama nya tak main kejar-kejar..t'ingat zaman kecik-kecik dulu selalu je main polis entire ngan kawan-kawan..lawak je..hehe..jom kita sama-sama review blog tok esah nie..ermm..blog tok esah nie m'narik..entri-entri yang tok esah pon best baca..n bosan..ada 1 entri tu buat ncik pidah gelak t'golek-golek taw..lawak..hahaha...tok!! jom main kejar-kejar nak..heheh...

wokey..dah siap dah join bloglist tok esah nie..heheh

cEQ NAk JOIn BLogList TOmAtOKErinG

Assalamualaikum~

bloglist ke-3 ncik pidah join..ngahahah!! k'gilaan nak join bloglist..ngeh4!!!

meh ncik pidah nak kritik blog cik tomato nie..wah!!! backgroud cik tomato!! happy tree friend!! cite feveret ncik pidah tu..heheh(^.^)..entri-entri cik tomato pon best baca..
blog yang m'narik...tu je kot..maceh ye..

j0m SErtAi bLogLisT BLog BUDaK BOtAk..

Assalamualaikum~
wah!! nie bloglist ke-2 untuk hari nie ncik pidah join...nak join semua bloglist la..boleh?? (^.^)

oh ya...ncik budak botak..ncik pidah seorang budak lelaki..jangan letak kat list blog putari ye..hehe..

ncik pidah tag kt 3 org nie..

SAYa nAk JOin BLogLiSt neLLy The STrAnge

Assalamualaikum~

selamat pagu semua ncik pidah ucapkan kepada semua blogger-blogger =D
kepada yang masih tidur tu..bangon-bangon la ye..dah pukul 9 pagi dah nie..tak kan nak tido lagi kot..hehe..

bangon-bangon pagi teros bukak laptop..check asgment apa yang blom ncik pidah buat lagi sambil online =D...t'ingin pulak yang join bloglist nelly the strange nie..kepada siapa-siapa yang join..klik sini ye..maceh!!(^.^)..oh ya..cik nelly!!.ncik pidah nak join katerogi sempoi ye..heheh

ncik pidah tag..

Friday, February 18, 2011

j0m SErtAI bLogLisT IR @ BLog LEbAh


Assalamualaikum semua!!

disebabkan terlalu bosan hingga taktaw nak buat apa..so..ncik pidah pon join la semua segmen yang d'anjurkan oleh siapa-siapa yang anjur..wokey..nie segmen no 2 ncik pidah..

sekarang masa untuk bercerita tentang blog lebah ncik IR nie..hehe..ncik pidah nak panggil ncik IR dengan nama ncik lebah boleh tak? cam best je nama ncik lebah..hehe..kalau tak boleh..cakap awal-awal taw...hohoh..wokey la..blog ncik lebah nie sangat2 m'narik..suke la animasi lebah-lebah yang bergerak tu..cane ncik lebah buat? ajar ncik pidah??pliz sensei!!! teach me!!! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....hehe..entri-entri yang ncik lebah post pon m'narik..suke baca..kadang-kadang ncik pidah ada t'gelak golek-golek kat lantai coz baca blog ncik lebah nie..adoi..malu eden..hehe..sekian terima kasih...


(cukup 100 patah perkataan tak??lama tak m'garang..blur idea nak cerita pasal apa)

SAya JOin BLogLIst YuYU ZUlAIkHa


Assalamualaikum semua...


uhuk!! uhuk!! uhuk!! batuk pulak ncik pidah nie..adeh..panas..ujan..panas..ujan..last-last..ncik pidah dapat batuk jugak..taksuke!!! (-.-" )

pape pon..ncik pidah nak ucapkan selamat kembali berblog wahai ncik pidah..buzy nampak 2,3 minggu nie..hahaha.."cakap dengan diri sendiri..adoiii" =D

hah!!! j0m join segmen ynag d'anjurkan oleh akak yuyu nie nak tak?? segmen yang ncik pidah join sekarang nie..jom la join..nak join klik sini ye..

wokey..sini nak gosip-gosip pasal blog akak yuyu nie..
-blog akak yuyu nie m'narik..
-entri pon best baca and tak bosan..
-tu je kot sekian terima kasih..


Wednesday, February 9, 2011

nAk JOin bloGLIst kRoLe BoleH??

Assalamualaikum ...

tengah2 b'walking2 tadi..ada t'jumpa 1 contest..lama nya x masuk contest..
jom ramai-ramai join contest dari kReL0

senang je contest dia..juz...copy balik banner yang dia buat...


pahtu..tag sorang kawan anda..cam ncik pidah nak tag kat abg wan la..huhuh

ok..dah siap..hope boleh menang..hehe

YEaH!!! DAPAt ONliNE!!! Epi!! EPi!!!

Assalamualaikum semua~

pekaba??lama tak dengar berita kamu semua..hehe..pejam celik pejam celik..dah 2 minggu dah ncik pidah tak online..agak lama jugak..nanti nak up tak online sebulan la pulak..huhuh..

dah macam-macam entri dah ncik pidah t'lepas..banyak sangat-sangat...waaaaaaaaaaaaaaaaaaa..(-.-" )

pape pon..ncik pidah nak b'blogwalking2 la dulu..takde idea nak tulis entri baru la..jom walking2...ngeh4