Tuesday, February 22, 2011

"GivEawAy EdY : kAtA kAu"



Assalamualaikum~

disebabkan t'lampau bosan and tak taw nak buat apa..ncik pidah pon join la
"giveaway edy:kata kau"
berminat??nak join??klik sini ye.. edy



1. Jadi FOLLOWER blog ini.

2. Buat entry dengan tajuk "GiveAway EdY : KATA KAU!".
Pastikan pada entry tersebut mempunyai BANNER GiveAway dan LINK ke blog entry GiveAway ini.

3. Pilih 1 GAMBAR dari mana2 entry dalam blog ini dan letakkan pada entry penyertaan anda.
Pastikan gambar tersebut mempunyai border seperti ini :


4. Letak CAPTION/KATA-KATA paling UNIK/KREATIF/LUCU untuk gambar yang dipilih.
Caption/Kata-kata mesti tidak melebihi 10 PATAH PERKATAAN.

5. TAG sekurang-kurangnya 1 orang blogger dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.


Tarikh Tutup : 12.00 Tengahhari pada 28/2/2011

nie pic yang ncik pidah amik dalam blog ncik edy..hehe



"jangan m'nilai sesuatu benda dari rupa bentuk je taw"


wokey..siap..mitak-mitak berjaya..huhuh~

3 comments:

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

good job good lukkkkk tauuuuu

AISHA INANI said...

haa, boleh pon!

btw, wish u luck yaaa! hadiah dah janji nak share kan? auwww. heee~