Friday, February 18, 2011

j0m SErtAI bLogLisT IR @ BLog LEbAh


Assalamualaikum semua!!

disebabkan terlalu bosan hingga taktaw nak buat apa..so..ncik pidah pon join la semua segmen yang d'anjurkan oleh siapa-siapa yang anjur..wokey..nie segmen no 2 ncik pidah..

sekarang masa untuk bercerita tentang blog lebah ncik IR nie..hehe..ncik pidah nak panggil ncik IR dengan nama ncik lebah boleh tak? cam best je nama ncik lebah..hehe..kalau tak boleh..cakap awal-awal taw...hohoh..wokey la..blog ncik lebah nie sangat2 m'narik..suke la animasi lebah-lebah yang bergerak tu..cane ncik lebah buat? ajar ncik pidah??pliz sensei!!! teach me!!! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....hehe..entri-entri yang ncik lebah post pon m'narik..suke baca..kadang-kadang ncik pidah ada t'gelak golek-golek kat lantai coz baca blog ncik lebah nie..adoi..malu eden..hehe..sekian terima kasih...


(cukup 100 patah perkataan tak??lama tak m'garang..blur idea nak cerita pasal apa)

2 comments:

.:|kamaryeah|:. said...

kunjungan dr bloglist IR~

salam perkenalan~

Novelgurl said...

Salam terjah dari blog IR