Wednesday, April 20, 2011

FinAL ExAm


Assalamualaikum..

kawan-kawan!! final exam dah dekat la..tidakkkkkkkkkkkk!!! X(..tak suke!! ncik pidah dah start tension dah nie..

ermm..saya mohamad firdaus sulung(ncik pidah) ingin memohon maaf kalau saya peranah terkasar bahasa, mengumpat siapa-siapa, m'buli siapa-siapa, terkentut tak berbau ke..saya mintak maaf ye..doakan ncik pidah berjaya buat final exam nanti..amin~ ncik pidah pon doakan kawan-kawan yang tengah nak final exam jugak,..gud luck semua..chaiyok!! chaiy0k!! jom berjuang sama-sama..
:)




"All the best to all blogger sekalian"

12 comments:

senyumSOYA said...

gud luck !! dekirudake ganbaroou~ (^^~

tomatokering :) said...

aminnn~ jangan main belog banyak .. p stdy nuh ! ceq dah enjoy.. ^^

Hannani said...

go0d luck weh!!!

kAmi dAn mEreKa said...

tak payah wat betul2 la exam tu, nanti kawin gak, hehe =)

t e m b u m e said...

good luck!!
:)

Mr iZzo (^^,) said...

saLam kenaLan...dr segmen gegar gegar! huhu nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye


http://themrizzo.blogspot.com

~ Mr Ej ~ said...

haaa...study smart n hard k...gud luck

Dda Ly said...

chaiyok caiyok kamu!!! :)

meh ke rumah..
~Kau Mawarku...~
keep in touch ye..♥♥♥

Arif Azmi said...

Harap-harap results mantap! :).. BTW.. Saya follower baru.. ^^,.. Kalau sudi terjah balik..

Bebelan Saja

ewanrani said...

yeahhh final exam dah dekat..samala kite..salam kenal dari ewanrani..jom singgah ewanrani slalu nanti ewanrani singgah sini slalu gak...hehe..nice blog...

.m y z. said...

good luck! :D

.:|kamaryeah|:. said...

all the best ye exam~