Friday, January 28, 2011

bAliK!!

Assalamualaikum..

korg tahu tak hari ni hari apa???hehe..4 ur infomation..hari 28/1/2011..yeah!!! dah sampai waktu tuk balik kampung!!! hahaha..rindu kat family and anak-anak ayam kat rumah..nasib baik hari ni boleh balik...(^.^) apa?? kenapa ncik pidah balik??laaa..tak kan korg semua tak tahu..start dari 28/1-7/2 warga mahasiswa and siswi dapat cuit semperna tahun baru cina..heheh..tapi..budak-budak sekolah tak boleh cuti..sebab korg kena belajar tahu..kami takpe..sebab kami dah expert dah...ngahahah!! prasan betol ncik pidah nie..hehe..

so..kepada mahasiswa n siswi..korg semua balik kampung bila??ada yang tak balik ke?? kalau balik..dah ada tikat dah??jangan jadi cam ncik pidah pulak..takde tiket nak balik nie(T_T)

pape pon..kepada yang tak balik..jangan la bersedih..gunakan kemudahan telefon untuk berhubung ngan family ye..and kepada yang boleh balik..ncik pidah nak ucapankan selamat bercuti..enjoy cuti kamu tu ye..enjoy enjoy jgk..tapi p'lajaran jangan lupa tahu..nanti dah habis cuti blabak test, asgment, quiz yang korg kena buat..so..get ready ye..

SELAMAT BERCUTI SEMUA..AND SELAMAT M'YAMBUT TAHUN BARU CINA KEPADA WARGA2 CINA..NAK ANGPUA!! NAK ANGPAU!!

1 comment:

Amalina Azlan said...

wow tukar layout baru doh dio. hehe