Wednesday, January 12, 2011

TAhniAH!!

Assalamualaikum~

tahniah??unutk siapa??huhuh..ncik pidah nak ucapkan tahniah kepada ncik pidah punye little dolphin..kerana nak ucap tahniah??alahai..tak tahu ke??cam nie..ncik pidah nak ucapkan tahniah kepada little dolphin coz my little dolphin dapat result yang sangat-sangat cemerlang!!

kul 12 tengahari tadi..
ncet: tett!! tett!! tett!!
ncik pidah: siapa antar msg nie??(suara baru bangon tido)
ncet: awakkkkkkkkk!!!rslt dah kuar..alhamdulillah!! bersyukur sangat2.. :'(
saya lulus semua subjek!!
ncik pidah: terkejot ngan msg tu lalu bangon m'lompat-lompat...alhamdulillah!!! my dear lulus semua sbjk!!!alhamdulillah!! syukur sangat Ya Allah...Kau makbulkan doa kami..alhamdulillah..

epy giler ncik pidah time tu taw..teros segar dari tido...

little dolphin!!tahniah dpat k'putusan yang cemerlang..ncik pidah tumpang gembira..nanti nak call cik dolphin nak borak lama-lama la..boleh??huhu..nanti next sem kita sama-sama usaha untuk kekalkan pointer kita n kalau boleh..kita sama-sama up kan lagi pointer kita nak x?

anyway~tahniah sangat-sangat taw little dolphin atas ke'jayaan awak tu..usaha awak selama ini m'buahkan hasil..berkat doa..and kepada siapa-siapa yang banyak m'nolong my little dolphin unutk cemerlang..ncik pidah nak ucapkan b'banyak terima kasih..terima kasih semua..

for ur infomation..ncik pidah la insan paling gembira bila dapat taw my little dolphin dapat keputusan yang cemerlang..huhu


sayang awak..<3>

No comments: