Monday, January 10, 2011

JaduAl SEm 4


Assalamualaikum~

ok..jadual sem 4...eh..dah sem 4 dah ncik pidah??x prasan pulak dah masuk sem 4 ncik pidah belajar diploma in mechanical engineering nie..ish (-.-" ) dah 2 tahun da ye..cepat betul masa berlalu..

nak tengok jadual untuk sem 4 ncik pidah x??kalo nak tengok..nie jadual dia..kalo x nak tengok..amik bantal tutup muke kamu yang comel-comel tu ye(^.^)


nie la jadual sem 4 ncik pidah...ape? x nampak??alahai..kesian korg semua nie..klik pic jadual 2..nanti dia zo0m sendiri..huhu(^.^)

bagi korg la..simple x jadual ncik pidah sem nie??sem nie ncik pidah amik 5 subjek je..x cam 3 sem lepas..dekat 8 subjek jugak ncik pidah amik..tensen je belajar banyak..nak m'letop je kpale time 2..tapi sekarang cam ley rilex la sikit-sikit..eh!! eh!! eh!! x ley rilex la..coz sem nie walaupon subjek sikit..tapi tought2 taw..aduhai..baru je plan nak rilex2

nie antara list subjek yang ncik pidah amik;
1) thermodymanics
2)computer concept
3)basic eletrik engineering
4)material science
5)calculus 2

amacam? pelik-pelik kn subjek yang ncik pidah amik(-.-" )
pape pon..doakan ncik pidah b'jaya untuk semua sbjek taw..kepada yang x tahan tensen n x boleh tahan belajar..ncik pidah saran kan jangan la amik kejuruteraan mekanikal nie..agak2 susah..tapi kalo nak jugak..tanamkan sikap ingin belajar..n belajar betol2..jangan nak main2 ngan coz nie..
ncik pidah nak ucapkan gud luck kepada siapa-siapa yang amik cos nie ..semoga berjaya taw!! chaiyo0o0ok!!!

No comments: