Saturday, January 15, 2011

f0lLower YAng KE 30..

Assalamulaikum~

alhamdulillah..pejam celik pejam celik..dah masuk 30++ dah follower ncik pidah..bangga jap(jap..idung tengah naik nie) hahhaa..

pape pon..entri nie specel untuk insan yang bernama hizwan..
korg kenal hizwan ??kalo tak kenal..meh nak kenal kan..

hizwan nie kawan ncik pidah time sem 2,3,4 and sampai kami tamat diploma...dia seorang yang ncem..amat encem..jejaka malaya nie..nanti free-free try la usha dia ye..oh ya...kalau dah bukak blog dia tu.jangan la lupe follow dia pulak..dia still baru lagi..so..jom ramai-ramai follow blog abang wan kita nie..

wan!!! disini ncik pidah a.k.a abg pidah comel nak ucapkan b'banyak terima kasih coz sudi follow blog ncik pidah yang ntah pape nie ye..nanti tuntut la hadiah ngan ncik pidah..sekarang pon b0leh..cepat on mimpi anda..nanti ncik pidah masuk ye..hehe

thnkz u so much!!!

4 comments:

areteacar said...

ngaku tuh dia comel. hahaha...

Ahmad Hizwan Ahmad Shukran said...

aiikk.. npe 2 hri lpas ak cmmnt xde appear kt sni.. hisshh!!.. heeh
ap2 pun,ak nk wish skli lgk la.. pidah..
thnks aw.. trharu plak..haha.. terima ksih pd y mny0kong slma ni hngga mnng award ni.. haha,sengal gler~..

the phantom kid said...

areteacar: ops!! t'ngaku plk...tarik balik ayt 2..only my little dolphin je yang comel!!! =)

the phantom kid said...

hizwan: lorh..yeke??blog aq nie pelik kot..x bt0l sgt..haha..yeyey..same-same my frenz..ilex la der..t aq tlg promote blog ko ye wan..huhu